MUNICH, GERMANY - MARCH 29: Shkodran Mustafi of Germany reacts during the international friendly match between Germany and Italy at Allianz Arena on March 29, 2016 in Munich, Germany. (Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)

Shkodran Mustafi har mere eller mindre bekræftet sit skifte til Arsenal i et interview med Sky Sports, hvor han fortæller om bevæggrundene for sit skifte.

Selvom der stadigvæk ikke er blevet offentliggjort noget på Arsenals hjemmeside omkring købet af Shkodran Mustafi, så ser det ud til at handlen er på plads. Spilleren selv har nemlig givet et interview til Sky Sports, hvor han fortæller, at landsmanden Mesut Özil overbeviste ham.

– Jeg havde ikke set Per Mertesacker, fordi han havde trukket sig fra landsholdet, men jeg talte med Mesut Özil. Han fortalte mig alt det, jeg ville vide. Alt var positivt, så jeg var overbevist ret hurtigt. Det tog ikke lang tid, siger Mustafi ifølge Sky Sports.

Derudover var Arsenals spillestil også meget tiltalende for Mustafi.

– Jeg har altid elsket Arsenal. Jeg kan godt lide deres spillestil, den er ikke så typisk engelsk. Kampene her er mere som i Spanien og det tyske landshold med at holde bolden på jorden, så det krævede ikke megen overtalelse.

Shkodran Mustafi kommer til at koste 350 millioner kroner for Arsenal.