Chelseas direktør Marina Granovskaia har angiveligt mødtes med den tidligere Dortmund træner, Thomas Tuchel, angående Antonio Contes fremtid som manager i London. Det skriver chokerende nok flere tyske aviser. 

AF KRISTIAN PARIS

SportBild slår fast, at den tyske træner, der forlod Dortmund i slutningen af sidste sæson efter en skuffende sæson, er på vej til at Stamford Bridge i stedet for den succesrige italienske manager, Antonio Conte.

Chelsea har dog ellers netop vundet 2-1 over de evige rivaler fra Tottenham.

 (Photo by Pool – Getty Images)

Dog tabte Chelsea deres første turneringskamp hjemme mod Burnley 2-3, og det er åbenbart ikke noget, der falder i god jord i klubbens ledelse. Det forlyder også, at den tidligere landstræner for Italien ikke har været helt tilfreds med klubben aktivitet på sommerens transfermarked.

Spillere som Jamie Vardy og Antonio Candreva er begge blevet sat i forbindelse med hovedstadsklubben, der dog hellere har brugt penge på unge, talentfulde spillere.

Chelsea har kun hentet fire spillere til førsteholdstruppen indtil videre, der for det meste kommer ind som erstatninger for spillere, der har forladt klubben. Conte har nemlig brug for en bred trup, når den igen i den her sæson står på Champions League fodbold.

Granovskaia står nu angiveligt overfor en valgmulighed mellem tyske Tuchel og den tidligere Barcelona manager, Luis Enrique.

Rygterne kommer dog selvom Conte skrev under på en ny kontrakt med Chelsea allere denne sommer,hvorfor det virker bizart, at han allerede nu skulle være på vej ud.

Direktøren ønsker også at sælge spillere som Diego Costa, der ikke har været inde omkring førsteholdet i denne sæson. Han er på det seneste blev sat i forbindelse med et skifte tilbage til Atletico Madrid eller en klub i den kinesiske Superliga.