Dortmunds angriber har bekræftet, at han forlænger med klubben i en kontrakt. Det betyder, at klubben endelige kan se noget godt i fremtiden. 

AF KRISTIAN PARIS

Den gabonesiske landsholdsspiller Pierre Emerick Aubameyang har nemlig forlænget sin kontrakt med den tyske storklub i 12 måneder, og det betyder, at de to parters samarbejde først ophører i sommeren 2021.

.(Photo by VI Images via Getty Images)

Det kommer efter flere har skrevet om, at afrikaneren var på vej væk fra Dortmund til fordel for eksempelvis Real Madrid, der længe har været interesseret i at hente ham til den spanske hovedstad.

Og de rygter er kun taget til efter Real Madrids offensive trio Ronaldo, Benzema og Bale, ikke har formået at lave på den anden side af 10 mål i den spanske La Liga i denne sæson.

Men nu har Aubameyang sagt nej til et skifte til sidste års Champions Leauge og La Liga vindere for at blive i Dortmund, som han har været i siden 2013.

Her købte Dortmund ham fra den franske klub Saint Etienne, der er kendt for at opfostre gode unge spillere. De havde hentet ham fra AC Milan, hvor han havde været som ungdomsspiller. Etienne hentede ham dog efter han havde været udlejet til flere franske klubber med succes og gode præstationer.

Aubameyang har været i rigtig målform i denne sæson. Han har formået at lave hele 21 mål i bare 23 kampe for den tyske klub, der lige nu ligger nummer tre i Bundesligaen – 13 point efter førerholdet fra Bayern München.

– Jeg er meget glad for samarbejdet med denne klub som jeg har været i de sidste mange år. Det gør mig glad, at vi kan fortsætte vores samarbejde på denne måde – forhåbentligt kan det føre til meget mere succes i fremtiden og forhåbentligt også en masse trofæer.