Arsenals træner Arsene Wenger har bekræftet, at handelen mellem Alexis Sancchez og Manchester United, har stor sandsynlighed for at finde sted. Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan kan i den andledning gå den anden vej – til Arsenal og Emirates Stadium.

Den chilenske landsholdspiller Alexis Sanchez’ fremtid har længerer været diskuturet og fordi hans kontrakt udløber til sommer med The Gunners, som Arsenal også kaldes, så er London-klubben opsatte på at få ham solgt, så de kan få penge for ham. Sanchez ønsker nemlig, ifølge flere medier, ikke at forlænge kontrakt med Arsenal, der i skrivende stund ligger nummer seks i Premier League.

Den 29-årige fløjspiller har været sat i forbindelse med blandt andet Manchester City, men på grund af den pris, som Arsenal har på ham, ønsker træner Pep Guardiola i City ikke at gå videre med handelen. Det har fået Jose Mourinho i Manchester United til at reagere og det er, ifølge flere kilder, nu kun et spørgsmål om tid, før Sanchez skifter til den røde del af Manchester.

Sanchez’ nuværende træner Arsene Wenger fortæller følgende om sagen: “Jeg har arbejdet med transfers og køb og salg af spillere i 30 år, så det er rimelig sandsynligt, at Sanchez skifter.

Men på et hvert tidspunkt, kan det gå galt og det vil sige, at handelen også kan blive en fiasko. Nu må vi se. Det er sådan transfermarkedet fungerer. Så længe transfervinduet er åbent er  muligheden der for, at Sanchez kan skifte til Manchester United. Hvis han skifter, så må vi finde en løsning og sådan er det. Måske får vi Henrikh Mhikitaryan, måske får vi ikke. Han vil styrke vores hold, men han har ikke spillet så meget fodbold på det seneste og det kan måske blive et problem.

Tror du han skifter. Giv din mening til kende i kommentarfeltet?