Der er jubel hos PostNord for tiden. Det skrantende postvæsen bliver holdt i live af de to fangrupper fra Silkeborg og Aarhus, der bliver ved med at sende hadepakker til hinanden.

ARHUS, DENMARK – JULY 14: (L to R) Martin Spelmann of AGF Arhus and Delphin Tshiembe of AC Horsens compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between AGF Arhus and AC Horsens at Ceres Park on July 14, 2017 in Arhus, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Først var det Silkeborg IF, som efter Martin Spelmanns udtalelser om Silkeborgs spil mandag aften, fik tilsendt en hadepakke med kleenex, tudekiks og DBUs offside-regler.

Men nu har AGFs fanklub, Galehuset, hævnet sig og sendt en pakke tilbage. Ifølge den officielle Twitter-profil har man valgt at sende en kost til Søhøjlandet.

Med kosten refereres der til al den konfetti, Silkeborg-fansene inden kampen kastede ned på banen, og herefter havde Silkeborg IF altså kun ansat én mand med én kost til at gøre det store arbejde, som tog mange minutter på egen hånd.

Martin Spelmann, der følte sig bortdømt, udtalte dette efter kampen:

– Mit mål skulle aldrig have været annulleret. Det var et perfekt timet indlæg, og jeg føler, målet bliver stjålet fra os.

Men Spelmann var ikke færdig med at svine kampens forløb til:

– Det er sørgeligt, at de (SIF, red.) ikke vil spille fodbold på deres nye stadion, fortalte den hårdtarbejdende midtbaneslider.

Her ses Silkeborg IFs fejehold i aktion med én kost.
Privatfoto: Niels Hald

Det var imidlertid for meget for Silkeborgs officielle. De sendte nemlig en pakke med tudekiks, kleenex og offside-reglerne til den åbenmundede AGFer, og det skabte stor glæde på de sociale medier.

AGF-fanfraktionen, Galehuset, har nu samlet handsken op og sendt en pakke den anden vej.

– Tak for snacks, lekture og gokkeservietter til Spelmann. Vi har købt en kost til jer. Den kommer om et par dage. Mange hilsner Galehuset AGF,, skriver Galehuset på sin Twitter-profil.

LÆS OGSÅ: LISTE: Neymar bryder ALLE rekorder – her er de dyreste transfers de seneste 25 år

Tweetet er ledsaget af en faktura for købet af en fejekost adresseret til greenkeeperen i Silkeborg. Altså en hentydning til, at kampen måtte udsættes i mandag, grundet store mængde konfetti, hvor en mand febrilsk forsøgte at samle det hele op.

Se tweetet her: