Silva har været en af Citys helt store profiler i de sidste par år. Nu forlader han snart klubben. 

Den 32-årige offensiv profil har allerede stoppet sin karriere på landsholdet. Tidligere antydede han, at han måske ikke havde lang tid tilbage i klubben.

Nu har han så indrømmet, at han formentlig har skrevet under på sin sidste kontrakt med Manchester City nogensinde.

Silva har senest sat sin signatur på en kontrakt med Manchester klubben, der gør, at han bliver på Etihad indtil sommeren 2020. Hvad der sker derefter er stadig usikkert.

 Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

“Jeg har to år mere tilbage af min kontrakt her. Jeg har det fantastisk. Jeg vil spille og blive her indtil slutningen af kontrakten. Derefter kan vi se på, hvordan jeg har det fysisk og psykisk. ” har han udtalt til BT Sport.

Imponerende milepæl

Han spillede sin 250 . liga kamp for klubben i sidste uge, da de vandt 6-1 over Huddersfield. Han scorede i kampen og fik vist sin søn Mateo frem. Han blev født for tidligt i sidste måned.

“Det var meget specielt for mig. Udover milepælen som det er have spillet 250 kampe, så lavede jeg et mål. Sidste men ikke mindst var det en kæmpe oplevelse at have min søn, der er sund og rask, ved min sidste på Eithad. Det er noget jeg aldrig vil glemme. ”

Hans holdkammerat, Vincent Kompany kommer til at spille sin 250 . liga kamp for klubben i denne weekend. City tager i mod Wolves i dag lørdag.

Silva havde kun rosende ord om sin belgiske holdkammerat:

“Han er en god kaptajn. Han er altid fokuseret og detaljeret. Han kigger altid efter det bedste i folk og spiller altid for holdets bedste.  Han har været her i lang tid og givet en masse til holdet. Han er en outstanding spiller og hjælper altid holdet. ”