Et nederlag til PSG skal ikke afgøre om verdens bedste hold stadig er det, der slår sine folder på Nou Camp, argumenterer Diego Simeone, manager i Atletico Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS 

Diego Simeone mener ikke, at titlen som verdens bedste fodboldhold kan fratages catalonierne fra Barcelona, blot fordi de har tabt en enkelt kamp til PSG i Champions League.

Barcelona-mandskabet, og særligt manager Luis Enrique, har på seneste været udsat for voldsom kritik af både medier og fans. Det kommer efter en periode med svingende resultater, der kulminerede i sidste uge, da de forsvarende Champions League mestre tabte 4-0 i et ydmygende nederlag til de franske mestre fra Paris.

På trods af det, er Simeone overbevist om, at catalonierne stadig er et af verdens bedste hold, hvis ikke det bedste, hvis det stod til ham.

Diego Simeone har ændret hele atmosfæren på Estadio Vicente Calderón (Photo by VI Images via Getty Images)

“Det er svært at konkurrere på det niveau, som Barcelona har gjort det seneste årti. De har vundet 12 titler kun med Luis Enrique som manager, og de har altid været med på højeste fodboldniveau. En dårlig kamp kan ske på en dårlig dag for alle og enhver.” , udtalte Simeone til en pressekonference.

I øjeblikket er Barcelona kun et point efter Real Madrid i front med 52 point. De har dog godt nok en kamp i hånden. Med i mesterskabskampen er Sevilla, der pt indtager en andenplads. De har samme pointantal som Real Madrid, dog har de spillet to kampe mere.