Ja, overskriften siger det hele. Her er den enestående liste over de spillere, der har scoret over 500 mål for én klub. En vanvittig præstation i sig selv. Én aktuel spiller er på listen… kan du gætte hvem, før du læser videre?

AF KRISTIAN PARIS 

4. Lionel Messi (FC Barcelona)

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-BARCELONA

Antal mål: 500 (og han er bestemt ikke færdig endnu)

Messi vil med sikkerhed stadig score flere mål for Barcelona – han er bestemt ikke en krakelerende stjerne – se blot på weekendens El Clasico opgør.

Messi har altid haft sans for at score mål, og ikke altid de helt lette. Det har blandt andet ført ham til over 500 mål for hans barndomsklub Barcelona, ligesom han har vundet Ballon d’Or statuetten hele fem gange.

Vil formentlig blive husket som den bedste spiller nogensinde i nyere tid – og det er der bestemt en grund til.

3. Fernando Peyroteo

dsgds

Antal mål: 544

Mellem de to giganter her finder vi en relativ ukendt spiller fra et relativ ukendt land.

Peyroteo spillede i 1930’erne for for Sporting Lissabon selvom han faktisk er født i Angola. Endte næsten ud med en scoringsrate på omkring 2:1, ligesom han hjalp Sporting til fem ligatitler og vandt “The Golden Boot” hele seks gange.

2. Gerd Muller (Bayern München)

Sdgds

Antal mål: 566

“Der Bomber” blev han kaldt. “Bomberen”, elskede simpelthen at lave basser, og dem lavede han fa**me mange af! Den tyske angriber var især iøjenfaldende, når han spillede for landsholdet, men var bestemt også en bomber på klubplan. Han slog Bundesliga rekorden for flest mål og nåede i alt at score hele 566 mål for den sydtyske storklub.

1. Pele (Santos)

Hdf

Antal mål: 643

Det vil blive meget svært, men slet ikke umuligt, for Messi at komme i nærheden af ham her. Den ultimative fodboldlegende, der nok står fader til den brasilianske fodboldmagi, som vi kender i dag, og som nok var mest fremtræende i 90’erne og start 00’erne.

Mens Pele mest fantastiske præstationer kom under VM for Brasilien lykkedes det ham faktisk at score næsten 650 mål for den brasilianske klub Santos. Vandt desuden “The golden boot” til VM som blot 16 årig (!!). Slå den Messi…