Nordin Amrabat under en Malaga-kamp. Foto: Getty Images

Nordin Amrabat under en Malaga-kamp. Foto: Getty Images

Mange målmænd verden over har nok haft drømme om det. Men det er de færreste, der rent faktisk kommer til at opleve det følgende scenarie. At redde sit hold på Camp Nou mod selveste FC Barcelona dybt inde i dommerens tillæg. 

Ikke desto mindre var det, hvad Malagas rutinerede målmand, Carlos Kameni, oplevede under gårsdagens kamp ude mod FC Barcelona, der var uden Suarez og Messi.

Som videoen nedenunder antyder, er vi altså inde i dommerens fjerde tillægsminut, og det gør blot den vanvittige redning endnu mere vanvittig.

Redningen blev særdeles afgørende for Malaga, der dermed kan tage et yderst brugbart point med hjem fra en destination, hvor de nok ikke havde turdet håbe på point.

Mens redningen er møghamrende irriterende for Barcelona, der nu sænkes yderligere i ambitionen om et spansk mesterskab i denne sæson, idet Real Madrid på udebane vandt 3-0 over lokalrivalerne fra Atletico Madrid på grund af et hattrick fra den portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo.

Det er i øvrigt første gang i 49 kampe, at det lykkedes Malaga at holde FC Barcelona fra at score mod dem. Endnu en stor bedrift for Malaga.

Du kan se Kamenis redning herunder: