Nogle gange sker det mest vanvittige i fodbold, og i den brasilianske superliga er netop sådan en ting sket. Hvordan fanden kunne han tag den???? 

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig om den brasilianske klub, Gremios, nummer 1, Marcelo Grohe, hvis redning er gået viral. Hans jernnæve redder simpelthen et helt vanvittigt skud i et opgør i pokalturneringen Copa Libertadores – en redning, der formentlig vil gå over i historien som en af de bedste. I hvert fald vil din blive husket i lang tid.

Keeperen var som sagt på banen for Gremio, der mødte klubben Barcelona SC, der er fra Ecuador, i turneringens første semifinale. Dog venter en returkamp inden den endelige finalist kan findes, men Gremio har et godt udgangspunkt eftersom de slog den meget overraskende modstander fra Ecuador med hele 3-0 på udebane.

Redningen kom efter, der blev slået et indlæg til det lille felts kant, hvorefter den blev headet videre om bagerst i feltet, hvor en spiller fra Barcelona SC stod klar til at banke den i kassen – mindre end en halv meter fra målstregen.

Redningen kom fra keeperen, der i hjemlandet er kendt for at have reflekser som en kat.

Se videoen nedenfor: 

https://twitter.com/BrazilStat/status/923353691712782336

 

Ikke nok med, at han forhindrede et mål, så endte situationen faktisk med, at keeperen formåede at holde på holden så den var ude af faren.
Grohe selv har været i Gremio i mere end et årti og her vist han virkelig, hvorfor han har været klubbens førstevalg i så mange år – yderst imponerende.

Gremio vandt som sagt kampen med hele 3-0, og det betyder, at de står godt, forud for returkampen på onsdag. En kamp, der kan sende dem i finalen i den eftertragtede turnering. Hvis den brasilianske klub når finalen bliver de det første nogensinde i den turnering.

En ting er dog sikkert; og det er, at Grohes redning vil gå over i turneringens historie.