Det er sidste dag på ugen, og inden den næste bringer vi jer her de varmeste navne i fodboldens verden. Læs videre nu!!!

AF KRISTIAN PARIS

Marc Bartra

FBL-GER-CUP-FRANKFURT-DORTMUND

Transfer: Borussia Dortmund til Manchester United

Manchester United chefen Jose Mourinho er på vippen til at skifte hele sin trup ud denne sæson, og selvom han allerede har investeret i en ny midterforsvarer til Old Trafford, melder flere kilder om interesse i Borussia Dortmunds Marc Bartra.

 

Olivier Giroud

Arsenal v Everton - Premier League

Transfer: Arsenal til Everton

Franskmanden er den seneste tid konstant blevet kædet sammen med et skifte væk fra Emirates Stadium. I kølvandet på det, er Everton den seneste klub, der har meldt sin interesse i den profilerede franske angriber. Giroud er ude på at komme væk fra London for at være sikker på førsteholdsfodbold i den kommende sæson.

Leonardo Bonucci

FBL-ITA-SERIEA-INTER-JUVENTUS

Transfer: Juventus til Barcelona

En af de ikoniske spillere i Juventus’ berømte tre-back kæde, Leonardo Bonucci, er nu på radaren i selveste Barcelona. Men spanierne bliver nødt til at betale stort for at hente italieneren, der også er på ønskelisten i Manchester City og Chelsea.

Kylian Mbappe

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-SAINT-ETIENNE

Transfer: Monaco til Arsenal

Nok den mest eftertragtede teenager i fodboldens verden lige nu. Arsenal er angiveligt en af de klubber, der er parate til at betale den nette sum af 1,1 milliard for Monacos unge komet, Kylian Mbappe.