Serie A klubben Torino har vel nok en af Europas bedste angribere på lønningslisten. Ja, faktisk har de haft nogle rigtig store spillere på det seneste…Se bare på sidste års transfer med Matteo Darmian til Man Utd.

AF KRISTIAN PARIS

Og nu kan endnu en af sådan nogle store transfers forekomme for Torino. KLubbens angriber Andrea Belotti har angiveligt allerede accepteret en kontrakt med Serie A konkurrenterne AC Milan.

Det eneste, der forhindrer handlen i at blive en realitet er ifølge den italienske journalist Fabrizio Romano, er at Torino vil have 600 millioner for spilleren… og de to AC Milan spillere M’Baye Niang og Gabriel Paletta.

Milan har modsat tilbud halvdelen af Torinos krav, det vil sige 300 millioner for spilleren plus de to førnævnte spillere. Derudover har de sagt, at de er villige til at forhandle yderligere.

 

Milano klubben er virkelig gået amok i denne sommers transfervindue. Klubben er fornyligt blevet overtaget af kinesiske ejere, der har skubbet sindssyge summer i klubben. De tidliger Champions League vindere har nemlig allerede hentet Leonardo Bonucci, Mateo Musacchio, Hakan Calhanoglu og Andre Silva. Derudover forventes de at skrive under med Lucas Biglia i løbet af den næste uge.

Og selvom klubben har skrevet under med portugisiske Andre Silva som næste sommers angriber, er de ikke blege for at hente en konkurrent.

For Belotti lavede imponerende 26 mål i 35 kampe for klubben i Serie A sidste år, og den 23-årige er derfor også jagtet af andre klubber i Europa.

FC Torino v US Sassuolo - Serie A

Hvad den forestående handel bliver til vides ikke endnu, men ifølge samme journalist har Belotti en frikøbsklausul på 750 millioner kroner i sin kontrakt. Dog skal vi regne med, at han bliver solgt for en del mindre.