Real Madrid er mere flyvende end nogensinde før. De er Champions League finalen for andet år i træk og har som den første klub i verden mulighed for at forsvare sidste års Champions League trofæ. Ligeledes er de også stadig med i kampen La Liga trofæet. 

AF KRISTIAN PARIS 

Men nu er der en af deres spillere måske på vej væk. Der er nemlig tale om, at Manchester United og Jose Mourinho er interesseret i det ene medlem af BBC-trioen (Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo), nemlig Gareth Bale.

De seneste rygter kæder den røde del af Manchester sammen med den walisiske verdensstjerne mere end nogensinde før, eftersom insider kilder slår fast, at landsholdsspilleren er villig til at skifte til Old Trafford, hvis Zidane giver ham muligheden.

Tidligere i denne uge kom det frem via kilder fra Spanien, at United og Bale allerede har en uskreven, mundtlig aftale med hinanden, eftersom klubben ikke formåede at hente kantspilleren i sommers.

Men det er altså kun en aftale, der gælder, hvis United formår at kvalificere sig til Champions League – enten ved at vinde Europa League eller slutte i top fire i Premier League.

FC Bayern Muenchen v Real Madrid CF - UEFA Champions League Quarter Final: First Leg

På trods af Bale klare kvaliteter er det eftersigende frustrerende for hovedstadsklubben i Spanien, at Bale bliver ved med at være skadet og ikke leverer i kampe og træninger. Bale er jo trods alt klubben dyreste transfer nogensinde – en titel Bale tog over i sommeren 2013.

United er modsat blevet kædet en del sammen med spilleren siden han forlod Premier League og Tottenham Hotspurs for fire år siden. Men faktisk var de røde djævle allerede interesserede i spilleren da han som 17-årig optrådte for Southampton som venstre back.

Real Madrid CF v RCD Espanyol - La Liga

Med det sagt, er det stadig uvist om Jose Mourinho ønsker en genforening med den walisiske landsholdsspiller, eftersom klubben også har haft et godt øje til andre, måske bedre spillere.

Det er jo ingen hemmelighed, at Manchester United er blevet kædet gevaldigt meget sammen med Real Madrids byrivalers stjerne Antoine Griezmann, der i denne sæson har præsteret imponerende godt.