(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Avisen the Sun og en kilde indefra de røde Djævles omklædningsrum slår fast, at øgenavnet faktisk er en realitet blandt belgierens holdkammerater.

Den øgede træningsmængde kommer på et rigtigt godt tidspunkt. Sæsonen er ved at gå på hæld og sommerens helt store fodboldfest nærmer sig: VM 2018 i Rusland.

“Han har været altoverskyggende og enormt god til træning. Jeg er sikker på han peaker til lige netop VM til sommeren, ” sagde kilden om belgieren.

“Han er en af de første, der er ude for at varme op på banen eller på træningscyklerne. Han er den første, der er i træningscenteret, når vi er der, og han går ikke hjem før en time efter træning.” , uddyber kilden yderligere.

“Han er fit og mere rippes end nogensiden før – han  kommer ikke til at have en fuld pre season denne sommer. Jose Mourinho elsker det og det sender et meget tydeligt budskab til både ham og Belgiens landshold.

Lukakus største modstander er lige nu at blive til sommerens VM-slutrunde, men mere kortsigtet er det at blive klar til FA Cup finalen mod Chelsea den 19 maj.