Manchester United er en af de mest succesrige fodboldklubber i verden. Klubbens store succes kom under den legendariske manager Sir Alex Ferguson, der var manager for klubben i to årtier og vandt mere end 15 trofæer – yderst imponerende.

AF KRISTIAN PARIS

Og netop den manager har nu afsløret, at det ikke tog ham særlig lang tid før han havde besluttet sig for ikke at hente en bestemt spiller – mere præcist tog det ham kun en halvleg – 45 minutter.

Det drejer sig om, at Alex Ferguson fik tilbuddet om at hente Bayern Münhens nuværende stjerne Franck Ribery tilbage i 2006. Men efter at have set ham spille i 45 minutter for tyskerne, konkluderede han, at han ikke var god nok til hans Manchester hold.

Den 75-årige manager var på ude og scoute på den hurtige spiller under Boltons møde med Marseille i Uefa Champions League i februar det år. Men efter blot at have overværet første halvleg af kampen mellem de to klubber, var konklusionen, at den 22-årige franskmand ikke var god nok til klubben.

Nu har han blandt andet vundet syv Bundesligatitler og spillet 81 kampe for det franske landshold – men det var angiveligt ikke nok for den legendariske manager.

 (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Han vidste heller ikke, at de tyske giganter fra Bayern også var ude efter ham. Så hvis Ferguson havde besluttet at have fingrene i ham, ville han nok have mødt stor konkurrence fra Bayern München, der i sidste ende købte ham et år efter Fergusons interesse.

Det britiske medie Sunday Times skriver: ” Alex overværede Frank Ribery, Marseille kantspilleren, men besluttede til havleg, at han ikkev ar god nok for United endnu,” har den tidligere kommunikationschef for klubben Tony Blair udtalt til mediet.

 (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)