Det er mandag morgen, men ikke hvilken som helst mandag i hvilken som helst måned. Det er første hverdag efter de største europæiske ligaer blev skudt i gang i weekenden og det betyder, at vi har fået første indblik i, hvad transfervinduet har gjort for de forskellige klubber. Manchester United  har mistet Zlatan Ibrahimovic, men har til gengæld hentet Romelu Lukaku. Og hvad har det så betyder for den røde del af Manchester? 

Af David Paris 

Den belgiske angriber Romelu Lukaku blev i juli måned hentet til The Red Devils, som Manchester United også kaldes. Han blev købt som førsteholdsangriber og manden, der skulle lave de mål, som United skal bruge for at spille med om mesterskabet og ikke mindst klare sig nogenlunde i Champions League.

Ideen var at kombinere den tidligere Chelsea-spillers evner med den altoverskyggende stjerne Zlatan Ibrahimovic og dermed få to angribere, der måske hver kunne nette 20 gange i sæsonen.

Zlatan blev langtidsskadet hen mod slutningen af sæsonen og så blev den svenske landsholdspillers kontrakt ikke forlænget. Derfor er Lukaku nu ene mand i front for klubben for den røde del af Manchester – Wayne Rooney er nemlig solgt tilbage til selvsamme Everton. Men hvordan gik Lukakus debut så for United i weekendens første runde af Premier League?

Han scorede to gange i 4-0-sejren over West Ham United. Det er i alt tre mål i to kampe for hans nye klub, eftersom han også scorede i sidste weekends Super Cup-finale mod Real Madrid, som den spanske hovedstadsklub dog trak sig sejrrigt ud af.

https://twitter.com/ani_nomso/status/896756925853052928?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.90min.com%2Fposts%2F5392930-twitter-reacts-as-romelu-lukaku-picks-up-where-zlatan-left-off-with-goal-against-west-ham