Barcelona-midtbanespillere Andres Iniesta blev tvunget til at forlade banen før tid i La Liga-opgøret mod Atletico Madrid søndag eftermiddag. Den spanske fodboldspiller blev udskiftet med en skade og nu skriver det engelske medie Goal.com, at han kan komme til at sidde på sidelinjen det næste stykke tid. Træner Ernesto Valverde er manden, der skal finde en løsning på problemet og finde en erstatning for den offensive midtbanespiller, men han siger, at det er umuligt.

Iniesta, der de seneste 10 år stort set har været en fast del af Barcelona-mandskab er det næste stykke tid henvist til sidelinjen. Han er tvivlsom til den catalanske storklubs næste opgør i Champions League, den 14. marts mod Chelsea og han kan komme også til at gå glip af de næste kampe i den spanske La Liga.

I kampen mod Atletico Madrid, trak Barca, som klubben også bare kaldes, sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 1-0 og er nu entydigt det hold med flest point i La Liga. Tabet af 33-årige er dog negativt for Valverde, der siger følgende om situationen: 

“Han kan ikke ertattes – præcis lige som Messi. Man kan ikke erstatte en unik spiller som dem de er. Han er vores kaptajn og derfor bliver tabet af ham stort og svært at gøre noget ved.”

“Nu må vi se, hvor slem han skade er. Det lignede en muskelskade, så hvis det er det, så er han hurtigt oppe og klar på banen igen. Jeg håber den for vi har brug for ham. De næste par kampe er vigtig, specielt i Champions League, men jeg ved også, at Iniesta selv kan mærke, hvornår han er klar. Han styrer det selv og er klar, når han selv føler det. Han er fantastisk og skal blive ved med at gøre det han gør.”