Barcelonas helt store stjerne, Lionel Messi, er blevet skadet i landsholdspausen og vil derfor med stor sandsynlighed ikke komme til at deltage i hjemlandet, Argentina fremtidige  træningskampe. Den argentinske landsholdsspiller var heller ikke med i kampene tidligere på ugen mod Spanien, som endte med et tenniscifre: Argentina tabte nemlig 6-1 til Spanien med spillere som Diego Costa, Andreas Iniesta og Sergio Ramos i startopstillingen. Forinden havde man dog slået Italien med 2-0.

Skaden sidder eftersigende i lysken og er en forstrækning. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald. Omfanget af skaden er dog ikke til at vide. Hovedpersonen selv siger dog, at han ikke kan spille kampe lige nu. Det er den tidligere argentinske landsholdspiller, Hugo Gatti dog ikke helt enig i. Han mener, at Messi burde spille kampene i weekenden og i næste uge – for det havde Cristiano Ronaldo gjort.

Messi med den gyldne støvle

Lionel Messi holdet trofæet ved navn ‘Den Gyldne støvle’ – udover dette har han vundet Ballon d’Or hele fem gange. (Photo by Alex Caparros/Getty Images). 

Lionel Messi, der har spillet hele sin karriere i Barcelona og som betragtes som en af verden aller bedste spillere, kommer derfor til at sidde på tribunen de næste par uger – til stor ærgelse for klubholdet, Barcelona, der i den kommende tid møder Sevilla i La Liga, Roma i Champions League-kvartfinalen og Valencia i La Liga.

Hugo Gatti mener dog, at Messi sagtens burde kunne spille. Den tidligere argentinske landsholdsmålmand mener, at Messis bitre rival Cristiano Ronaldo fra Real Madrid havde spillet trods smerterne. Han siger:

“Folk havde lyst til at se ham. Ronaldo havde gjort det. Jeg tror ikke, at Messi er manden, der afgør manden hele holdet er bygget op omkring. Jeg tror ikke på den ide om min landsmand.”

Hvilken betydning tror du Messi fravær kommer til at have for Barcelona i de næste par uger?