Dortmund stjernen afviser de mange andre store klubber, der er interesserede i ham ved at underskrive en ny kontrakt med den tyske Bundesliga-klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Borussia Dortmunds angrebs es Marco Reus har forlænget sit ophold på Signal Iduna Park indtil sommeren i 2023 – det skriver avisen på deres egen officielle hjemmeside.

Den 28-årige tidligere aftale stod til at udløbe i slutningen af næste sæson, og allerede nu var flere store klubber ved at forberede sig på at lokke tyskeren væk fra Bundesligaen. Men det kommer formentlig ikke til at ske, og BVB fansene kan ånde lettet op, for Reus bliver i klubben i lang tid fremover.

Den tyske landsholdsspiller har sat sin underskrift på en ny fire og en halvårig aftale med klubben.

(Photo: Getty Images)

“Siden 2012 har jeg båret Dortmunds trøje. Jeg er glad og stolt over at jeg kan annoncere, at jeg fortsat vil bære den. Dortmund er mit hjem og BVB er min klub! Siden min barndom har jeg drømt om at løbe rundt i gult og stort ved at spille for denne klub.
Med den dybeste ærbørighed vil jeg gerne sende et klart signal til fansene om, at jeg i fremtiden kommer til også kommer til at være her. Jeg vil gerne takke klubbens fans, der er altid er der for at støtte en og som jeg altid tænker på!”, slår tyskeren fast i et interview med klubbens officielle hjemmeside.

En af tyskerens første opgaver efter han har forlænget sin aftale med Dortmund er at sikre klubben en plads i Europa Leagues kvartfinaler efter de i næste uge. Det ser dog lidt svært ud, eftersom de tabte 1-2 til RB Salzburg tidligere i denne uge.  

“Jeg har specielt bånd med denne klub. Det faktum, at Hans-Joachim Watzke og Michael Zorc styrer denne klub oppefra har hjulpet mig med at tage min beslutning. De er altid gode at arbejde sammen med. ”