Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany rygtes væk fra Etihad Stadium. Bør Manchester-klubben overveje at sælge belgieren, grundet de lange skadesperioder?

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Calciomercato har den italienske klub Napoli planer, om at hente Manchester City-spiller til klubben. Der er tale om Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany. Kompany har ikke spillet meget i den seneste lange periode, og kan derfor være på vej væk fra Etihad Stadium.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Det er dog vigtigt at understrege at grunden til at Kompany ikke har spillet, er altså ikke fordi han sidder på bænken. Det er fordi den belgiske midtstopper i den seneste lange periode har pådraget skade efter skade.

Er det tid til at lade skadesplaget kaptajn forlade Manchester?

Det er tydeligt at Manchester City er meget bedre med Kompany på banen, og der er flere statistikker som understøtter vigtigheden af Kompany. Derfor er det ikke sikkert at Guardioal vil sige farvel til belgieren.

Calciomercato skriver samtidig at man også skal huske, at Kompany har mange problemer med skader, hele tiden. Derfor kan det godt forventes at Premier League-klubben måske, er klar til at lade den stærke midterforsvar forlade Manchester.

Læs også: Serie A-klub vil tilbyde Conte kæmpeløn