Antonio Conte har ifølge den engelske avie The Telegraph sagt, at ham gerne vil have mere opbakning og at han derfor måske kunne overveje at skriver under på en ny kontrakt med klubben til sommer. Han vil med andre ord forlænge sin kontrakt med The Blues og håbe på, at fansene bliver mere rolige og ikke spekulerer i om at han forlader klubben.

Chelsea-træneren siger, at han meget gerne vil have klare udmeldinger fra fansen, hvis de er utilfredse med noget. Om det kommer efter første liga-kamp mod Burnley, som London-klubben endte med at tabe 3-0 eller om det er midt i sæsonen, er ligegyldigt.

På billedet ses Conte – spørgsmålet er bare, hvor mange flere billeder, der kommer til at blive taget af den karakteristiske træner.
(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Mandag aften tager Chelsea med italienske Conte til Watford og skal forsøge at hænge fast i Manchester City, der er i toppen af Premier League med 16 point til 15 points ned til andenpladsen.

Den tidligere italienske landstræner og Juventus-træner Conte siger følgende om situationen:

“Jeg er nødt til at være ærlig, der er flere og mange forskellige rygter om mig og min første kamp i sæsonen mod Burnley gik ikke så godt. Måske ville det være godt, hvis klubben kom med en udtalelse og fortalte mig, hvad der var galt. Eller måske fansene. Eller måske skal de bare stole på mig og lade mig gøre mit arbejde. Det er det jeg er ansat til.”

“Men jeg ved, at det er sket før – at en træner er blevet fyret på baggrund af en dårlig kamp, så hvorfor skulle det ikke kunne ske igen? For at være sikker vil jeg dog gerne have udtalelser fra dem, der er utilfredse. Den mand, man skal snakke med er mig. Jeg er cheftræner og tager al kritik som konstruktiv kritik.