Claudio Ranieri og Wes Morgan, løfter sammen Barclays Premier League-trofæet. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Claudio Ranieri og Wes Morgan, løfter sammen Barclays Premier League-trofæet. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Europæisk går det egentlig meget godt for Leicester. Man har fået 10 point i sine første kampe i Champions League-gruppespillet, og det forventes, at man går videre fra sin gruppe.

Af Emil Plovgaard

Desværre har de forsvarende engelske mestre ikke formået at få de gode stimer fra de europæiske kampe med over i den hjemlige liga.

Det seneste nederlag skete i lørdags, da man tabte 2-1 til Watford, hvilket betyder, at Leicester noget skuffende må se sig placeret på en 14. plads i Premier League bare to point over nedrykningsstregen.

Men Leicester vil ikke give op så let. Pengene fra mesterskabet og Champions League skal nemlig bruges på at investere i spillere, der skal forsøge at vende skuden for den engelske klub.

The Foxes har haft svært ved at erstatte nøglespilleren fra sidste sæson, N’Golo Kanté, men man har forsøgt med at hente Nampalys Mendy ind. Han har dog ikke levet op til forventningerne endnu, og har været ude af form.

Det betyder, at Ranieri og co. er på jagt efter en ny midtbanespiller, når transfervinduet atter åbner til januar. Ifølge The Mirror forsøger Leicester at få en aftale i stand med Olympiakos-spilleren, Luka Milivojevic.

Milivojevic er defensiv midtbanespiller og har været fast mand for det græske mandskab i denne sæson. Derudover er han også fast mand for det serbiske landshold og startede inde i 1-1 opgøret mod Wales i den seneste landsholdspause.