Everton har netop hentet Lucas Digne fra FC Barcelona. Han har skrevet under med the Toffees på en femårig kontrakt. Forventningerne fra fans og resten af klubben er sky høje. 

Forventninger og førstehåndsindtrykket af den franske venstre back er nok ikke helt så gode, som man kunne håbe. Det er nemlig kommet frem, at Everton-spilleren bærer rundt på konkurrenternes slagsang tatoveret på brystet.

Som man det fremgår af det nederste billede kan man se, at den franske landsholsspiller har tatoveret sloganet: “You’ll never walk alone” på brystet. Det er jo som bekendt Liverpools kendingssang.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Måske tilgiver de ham alligevel

Liverpool og Everton er de to Merseyside klubber i Premier League  og de har og vil altid være meget store konkurrenter. Det er derfor ikke særlig heldigt eller belejligt, at den ny indkøbte Everton spiller render rundt med konkurrenternes slogan permanent på brystet. Tænk bare på omklædningsrummet.

Naturligvis kan den 25-årige venstrebacks præstation retfærdiggøre prisen på omkring 160 millioner kroner. Dermed er fans og resten af klubben glade. De har nok tilgivet ham og hurtigt glemt det. Digne håber nok på at kunne få flere kampe i Premier League end han fik i Spanien.

Digne har været to sæsoner på Camp Nou siden han kom til i 2016 fra PSG. På to år blev det kun til 29 La Liga kampe og han blev forbigået denne sommer til Frankrigs VM trup.

Ankomsten af Digne i Everton stiller spørgsmålstegn ved fremtiden fro Leighton Baines. Den tidligere landsholdsspiller er nu 33 år gammel og han har nok ikke mange år tilbage på toppen.

Digne kan derfor forvente at få mange flere kampe på Goodison Park. Han bliver formentlig førstevalg og kan derfor se frem til regelmæssig spilletid i verdens bedste liga.

Everton sluttede som nummer 8 i sidste sæson og det var ikke acceptabelt.