Den belgiske Chelsea-målmand Thibaut Courtois har udtalt, at han ikke forstod, hvorfor træner Antonio Conte i weekendens kamp mod Manchester United valgte at skifte klubbens helt store stjerne, Eden Hazard, ud med cirka 20 minutter tilbage af opgøret. Og hvorfor gjorde Conte egentlig det? Ville chancerne for at Hazard havde brillieret og været med i et mål ikke have været større end eksempelvis Alvaro Morata eller Willian?

Courtois betragtes som en af verdens bedste målmænd, men han forstår ikke hvorfor Hazard blev skiftet ud i weekendens kamp mod Manchester United. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

I weekenden stod den tidligere italienske landstræner og Juventus-manager Antonio Conte over for Jose Mourinho og resten af Manchester United-mandskabet. Det var et opgør mellem to tophold i Premier League. Den endte 2-1 til hjemmeholdet fra Old Trafford, men Chelsea-målmand Thibaut Courtois mener, at resultatet havde været anderledes, hvis Eden Hazard fra Chelsea havde blevet på banen hele kampen – og ikke lod sig udskifte med cirka 20 minutter tilbage.

Pedro blev skiftet ind i stedet for den belgiske landsholdspiller og det betød, at Willian spillede højrekant – og så Pedro på den modsatte. Pedro formåede ikke at vende kampen for Chelsea, der kort efter Hazards udskiftning kom bagud på mål af Jese Lingaard. Men måske Hazard havde været bedre og lavet mere ravage i modstanderens forsvar i slutningen af kampen end Pedro gjorde…

Målmand Courtois fortæller følgende om situationen til det engelske medie Goal.com:

“Jeg har ikke nogen forklaring på det. Jeg forstår ikke, hvorfor Hazard blev skiftet ud. Jeg forventede det bestemt ikke, men det er trænerens valg og jeg respekterer det. Han har forklaret det, men jeg er ikke sikker på, at jeg havde gjort det samme.”

“Selvfølgelig synes jeg at Eden Hazard skal spille hver kamp og faktisk er jeg af den holdning, at han burde spille alle 90 minutter hver gang vi går på banen. Det ville være godt for os som hold.”