Skandale Liverpool-keeper får ny arbejdsgiver. Premier League-sæsonen er i gang og for Liverpools vedkommende handler det om at forbedre sidste sæsoner resultater. Der tabte man Champions League-finalen, men man fik endelig annonceret klubbens indtræden på den største scene efter et fravær på næsten to årtier.

En af grundene til Champions League-finale-nederlaget var målmand Lorius Karius og hans drop. Han droppede nemlig fælt i finalen og var derfor en af årsager til at The Reds, som Liverpool også kaldes, måtte tage til takke med andenpladsen og sølvmedaljerne. Karius blev efterfølgende hængt ud på de sociale medier og fansene har næsten kræver ham erstattet som Liverpool-keeper i sommerens transfervindue. Og det er så også sket.

AS Roma-målmanden Allison, der også var Brasiliens foretrukne mand i buret under sommerens VM-slutrunde i Rusland blev hentet til Merseyside. Og siden har keeperen været en fast del af de træner Jurgen Klops 11 udvalgte spillere.

Købet af Allison har naturligvis degraderet Lorius Karius til en bænkevarmer, men det har den tyske målmand nu valgt at ændre på. Han skifter nemlig på en to-årig låneaftale til den tyrkiske klub Besiktas. Det har netop Besiktas annonceret ved at ændre coverbilledet på klubbens officielle Twitter-konto.

Karius frosset ude

Premier League er næste lige startet. Og valget på Liverpool-keeper i sæsonens åbningskamp blev Allison, mens Karius så til fra bænken i kampen mod West Ham United, som Liverpool vandt med 4-0. Men i den efterfølgende kamp mod Crystal Palace som blev 2-0 til Klopp og co. Der var han slet ikke en del af truppen. Så allerede der var handelen formentlig sat i værk. Det er næsten helt sikkert. Det skriver Goal.com.

Han forlader Liverpool med 29 kampe på cv’et. Og kommer til at erstatte Fabri i Besiktas. Han skiftede nemlig tidligere i transfervinduet klub. Det var til Fulham. Fulham som rykkede op i Premier League i sidste sæson. Og som derfor skal forsøge at redde sig selv.