Anklageren har nu bekræftet identiteten af den stjernespiller, der angiveligt har begået børnevoldtægter. Han er blevet sigtet for to voldtægter af et barn, samt et forsøg på en voldtægt af et barn på et hotel. 

Sagen blev først beskrevet af mediet Expressen, der på daværende tidspunkt ikke kunne navngive hverken navn eller klub. Nu har Malmö FF bekræftet på deres hjemmeside, at en af klubbens stjerner er blevet sigtet og anholdt. Dog ved man ikke hvorfor. Men i følge lokalmediet Sydsvenskan er det netop en Malmö FF-spiller, der er blevet sigtet for voldtægterne, og det skulle dreje sig om den 22-årige ghanser Kingsley Sarfo.

Det bliver samtidigt også bekræftet af anklageren.

Billedresultat for kingsley sarfo

“Jeg kan bekræfte, at det er ham, der er mistænkt. Han er nu blevet anholdt og tilbageholdt. Jeg synes, det er på et gyldigt grundlag. Han er mistænkt for voldtægt af et barn ved mere end en lejlighed”, siger anklager Rikard Darell til Sydsvenskan, der tilføjer, at det drejer sig om et offer under 15 år, som er den seksuelle lavalder.Desuden tilføjer han, at Sarfo og offeret kendte hinanden.

I Malmö FF er man også chokerede over sagen. De skriver på hjemmesiden, at spilleren er suspenderet indtil videre.

“Jeg kan ikke spekulere i udfaldet af sagen, da vi ikke har meget information endnu. Men jeg kan sige, at vi arbejder meget med værdisæt og adfærdskodeks med vores spillere og leder. Vi har en bestemt tilgang til, hvad det indebærer at repræsentere MFF og de værdier, man forventes at have”, siger klubbens direktør Niclas Carlnén til Sydsvenskan.

Den 22-årige kom til Malmö FF denne sommer fra Siruis. Indtil videre har han spillet otte kampe i Allsvenskan og scoret to mål. Han spiller blandt andet på hold med danske Lasse Nielsen og Anders Christiansen.

Straffen lyder på omkring to til seks års fængsel.