Helt godt ser det ikke ud i Arsenal. Klubben mister højst sandsynligt deres to bedste spillere nu eller til sommer, Alexis Sanchez og Mesut Özil, samtidig med deres træner i gennem to årtier er blevet bannet i tre kampe. 

AF KRISTIAN PARIS

For nu er det nemlig blevet bekræftet, at Arsenals manager, Arsene Wenger, er blevet  idømt tre spilledages karantæne efter han har accepteret en straf fra Englands fodboldforbund efter kampen mod West Ham, der endte 1-1.

Arsenal vandt ikke over West Ham og det behagede naturligvis ikke Wenger, der mener, at Arsenal skal slå deres London kollega med længder. Det plejer, der nemlig normalt at være.

 

Sky sports skriver, at Wenger er blevet idømt en bøde på 400 000 krooner efter det er blevet bekræftet, at han har brugt et offensivt, stødende og aggressivt sprog, der sætter spørgsmålstegn ved kampens dommers integritet.

Det betyder, at han ikke kan være med mo Nottingham Forest på søndag, eller onsdagens Carabao Cup semifinale mod Chelsesa. Ligeledes er han udelukket mod næste weekends rejse til Bournemouth til søndag.

– Jeg tror ikke dommeren har set det hele, har Wenger sagt om det hele til the Independent.

– Det er min mening, men det vil han selvfølgelig sige til senere. vi bliver nødt til at leve med beslutningen og tage det som det kommer.

– Jeg er vred fordi vi ser de samme ting i gen og igen. Vi har kæmpet hårdt i mange år for dommerne, men vi ser stadig ikke nogen udvikling eller forbedring.

Wengers arrighed kan også have noget at gøre med,at klubben meget snart mister deres to bedste spillere, Alexis Sanchez og Mesut Özil, fordi deres kontrakter allerede udløber til sommer.

Men det forlyder dog, at klubben  allerede har fundet en erstatning for Sanchez, som de måske allerede henter til vinter eller til sommer.