A dejected Arsene Wenger manager / head coach of Arsenal covers his face (Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

A dejected Arsene Wenger manager / head coach of Arsenal covers his face (Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Arsenal har i en pressemeddelelse netop bekræftet, at man har hentet den ukendte 20-årige venstreback, Cohen Bramall, fra Hednesford Town, der til dagligt spiller i Englands syvende bedste række, Northern Premier League.

af Emil Plovgaard

Detaljerne omkring hans kontrakt er hemmelige, men det har alligevel lykkedes engelske medier at snuse sig frem til en mulig købspris.

Angiveligt skulle Bramall indgå i en transferaftale, der er omkring 40.000 £ (pund) værd. Bramall var i december til prøvetræning hos Gunners, og her gjorde han det åbenbart så godt, at Wenger og co. har valgt at skrive kontrakt med ham.

 

 

Wenger har tidligere udtalt, at Arsenal bør spejde mere i de lavere engelske divisioner, og det har man efter sigende valgt at gøre.

Sidste sæson kom 20-årige Rob Holding til fra Bolton, der på det tidspunkt lige var rykket ned i Sky Bet League One i en aftale, der menes at være omkring tre millioner pund.

Den franske Arsenal-træner har også udtalt, at han ikke vil lave nogle markante indkøb i januar måned. Det skal måske også ses i lyset af, at man i sommers brugte over 800 millioner danske kroner på spillere.