Liverpool holder i øjeblikket skarpt øje med, hvad sker i Tottenham lige nu. For hvis en af deres midtbanespillere skulle blive solgt har de nemlig allerede udset sig erstatningen fra netop Tottenham. 

AF KRISTIAN PARIS

The Reds gør sig nemlig klar til og forbereder sig på en tid uden deres tyske midtbanespiller Emre Can, der forventes at forlade klubben på en fri transfer til sommer, når hans kontrakt udløber. Hans mest sandsynlige arbejdsgiver lyder på Juventus fra serie A, eftersom han endnu ikke har forlænget sin kontrakt med Liverpool.

Selvom det allerede er officielt, at Liverpool bliver forstærket på midtbanen af ankomsten af Naby Keita fra RB Leipzig, der kommer til klubben til sommer, så vil Klopp og co. alligevel hente endnu en spiller til midtbanen. 

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

I følge the Daily Mail har Liverpool fokuseret på at hente Tottenhams defensive midtbanespiller Victor Wanyama – en interesse, der kun  er blevet større efter manager Mauricio Pochettino har droppet spilleren i de sidste par kampe.

Han er dog netop vendt tilbage fra en knæskade, og derfor er han kun startet inde i FA Cup kampene mod AFC Wimbledon og Newport County.

Liverpool ved dog om  nogen, hvilken indflydelse han kan have på en kampen. Wanyama kom nemlig ind i kampen mod Spurs og leverede et vaskeægte gudebold og hamrede den lige op i krogen til slutresultatet 2-2.

Hvis Wanyama skulle komme til Anfield kommer han til at spille sammen med tidligere Southampton spillere som Nathaniel Clyne, Virgil van Dijk, Sadio Mane, Adam Lallana og Dejan Lovren, der også allerede har været i truppen i Southampton. 

Den tidligere Liverpool-spiller Gerrard har udtalt sig positivt om det mulige køb af Wanyama:

“Liverpool ville have godt af en holdende midtbane – en Wanyama type…”

Dog skriver flere medier, at også Manchester United og Chelsea følger situationen for Wanyama i Tottenham.