Af Anders Lang Jensen

Ifølge mediet El Mercurio er Arsenals store stjerne Alexis tæt på et skifte væk fra engelske Arsenal. Angiveligt er hans agent på besøg hos en decideret europæisk gigant.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

FC Bayern er navnet på den tyske gigant, der konstant jagter de store verdensstjerner. Arsenals Alexis gør sig klar til et skifte væk fra London-klubben. Han vil til en mere attraktiv storklub, som vinder mesterskaber. Det kan Bayern hjælp chileneren med.

Den tyske gigant, der i sidste weekend vandt det tyske mesterskab for imponerende 5. gang i træk, har budt på den 28-årige offensivstjerne. De har ifølge mediet tilbudt en løn oveni til den tidligere Barcelona-profil, der gør, at han kan tjene flere penge end den nuværende kontrakt han har på Emirates Stadium, der udløber næste sommer.

Photo by Joosep Martinson/Bongarts/Getty Images

Bayern vil satse alt på at vinde den eftertragtede Champions League-titel i næste sæson, efter man flere sæsoner nu har været for langt væk som den bedste spiller i europæisk klubfodbold. Det har gjort Alexis til den absolutte topprioritet i sommerens transfervindue.

Bayern forventer muligvis at miste flere offensivspillere denne sommer. Spillere som Douglas Costa og Franck Ribery kan angiveligt være på vej væk fra Allianz Arena grundet utilfredshed med spilletiden.

Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images

Alexis scorede 24 mål i Premier League-sæsonen, der netop er overstået. Den målfarlige sydamerikaner er ifølge ledelsen i den tyske gigant perfekt til et angreb bestående af Lewandowski, Robben og altså Sanchez i en dødsensfarlig angrebstrio.

Konkurrence fra Manchester City kan dog komme ind over billedet for Bayern. Pep Guardiola vil gerne tilføje Alexis til sit City-mandskab, der skal levere markant bedre end den netop overståede kampagne af dette års Premier League.