Gyselige scener udspillede sig torsdag aften på La Riazor i Coruña mellem torsdagens La Liga-opgør mellem Deportivo la Coruña og Atletico Madrid.

af Emil Plovgaard

Atletico Madrids Fernando Torres blev nemlig slået bevidstløs, efter en duel, hvor han blev slået til jorden. 

I de sidste minutter af kampen bragede hjemmeholdets Alex Bergantiños uden hæmninger ind i den spanske angriber, som uden at tage fra, bevidstløs faldt til jorden.

Som et rædselsscenarie fra et mareridt, skyndte de øvrige spillere sig lynhurtigt hen til Fernando Torres, for at undgå, at han skulle blive kvalt i hans egen tunge.

Se episoden i følgende videoklip. Vi advarer mod stærke billeder:

https://www.youtube.com/watch?v=7TwKDuj1GiI

Heldigvis var uddannet lægepersonale også hurtigt på plads, og de fik sat Torres op på en båre, og derfra fragtet ham videre til det nærliggende hospital. Der skal han blive natten over. 

Hans tilstand betegnes som værende stabil, men han er stadig en anelse groggy efter episoden og har svært ved at huske minutterne omkring den.

Det lykkedes med nød og næppe kampen at blive afviklet, på trods af deciderede påvirkede spillere, der rendte rundt som blinde høns efter korn, på banen.

Kampen sluttede 1-1 og Atletico Madrid halter derfor længere og længere bagud i en titelstrid, der må formodes at blive afgjort mellem Spaniens to allerstørste rivaler, nemlig FC Barcelona og Real Madrid.