Dortmund har haft nogle super gode sæsoner de sidste par år. De evige rivaler fra Bayern München har vundet ligaen de sidste fem år, og det er i den grad noget, der piner de stolte hjerter i Dortmund. Og udsigten til at vippe dem af pinden er blot blevet værre. 

AF KRISTIAN PARIS

Dortmund har ikke kunnet slå FC Bayern München i den tyske Bundesliga. Sydtyskerne har vundet rækken de sidste fem år i træk, hvor ingen klubber har kunnet gøre noget. Måske lige med undtagelse af RB Leipzig, der var snublende tæt på i sidste sæson.

Udsigten for at kunne udfordre Bayern i den rigtig store skala, er lige blevet en tand værre for Dortmund. Det tyske sportsmedie Kicker, skriver nemlig, at to af klubbens store forsvarsprofiler ser ud til at forlade klubben her til januar.

Der er tale om Neven Subotic og Marc Bartra, hvor sidstnævnte er blevet sat i forbindelse med en tilbagevenden til La Liga, eftersom Sevilla er meget interesseret i ham.

Dog skulle hans erstatning allerede være klar. Klubben har udset sig Manuel Akanji fra belgiske klub FC Basel.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Bartra kom til klubben fra Barcelona i 2016 og har siden da etableret sig som en fast mand i startopstillingen og spillet 51 kampe for klubben.

Den 27-årige midtstopper blev skadet i sidste måned i klubbens CL-kamp mop Monaco, og har siden da ikke optrådt i den gule farve.

Subotic derimod forventes at forlade klubben her til januar, fordi han kun har spillet fem kampe i denne sæson. Det franske medie L’Equipe skriver, at Ligue 1 klubben St. Etienne er meget interesseret i den serbiske landsholdsspiller.

For bare et par sæsoner siden var den 29-årige midtstopper en solid klippe i forsvaret sammen med Mats Hummels – men det var også under manager, Jürgen Klopp.