Manchester United er tæt på at skille sig af med stor spiller med meget potentiale, efter ekstraordinære kommentarer fra manager Jose Mourinho. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jose Mourinho ser ud til at have sagt stop til Manchester Uniteds skadesplagede landsholdsspiller Luke Shaw, efter han er kommet med nogle kontroversielle udtalelser forud for morgendagens opgør mod Everton.

Mourinho blev spurgt om, der var nogen chance for at Luke Shaw, der kun er startet inde i syv PL-kampe i denne sæson, kunne have gjort sig fortjent til at starte inde mod de blå fra Liverpool.
Til det svarede Mourinho noget prompte, at den 21-årige englænder kun kunne gøre sig fortjent til en bænkplads…

Efter at have langet ud efter den unge forsvarer, uddybede han:

“Det er svært for ham at være på bænken. Jeg kan ikke sammenligne ham med Ashley Young, Matteo Darmian eller Daley Blind. Jeg kan ikke sammenligne ham på nogen som helst måde, hverken på den måde han fokuserer, træner eller har ambitioner. Han er SÅ langt bagude…” 

(Photo: Getty Images)

Da en journalist kommenterede, at Shaw jo trods alt er landsholdspiller for England, svarede Mourinho ved at henvise til Joe Hart, der altså i øjeblikket er på lån i Torino fra Man City.

Shaw har siden han brækkede sit ben i August 2015 kun spillet syv minutter landsholdsfodbold – og det var i en venskabskamp.

United spillede i weekenden lige op med underdogsene fra West Bromwich i et målløst opgør, der endte 0-0, tager i morgen i mod Everton på Old Trafford.

En kamp, der kan vise sig at være vital for begge holds senere placering i ligaen. United kæmper for at bibeholde pladsen i top fire, der giver adgang til Champions League næste sæson, hvorimod Everton prøver at holde sig i den øverste halvdel af tabellen – de ligger pt. nummer syv.