Den portugisiske træner, José Mourinho, hænger lige nu i en meget tynd snor, og sædet i Chelsea må siges at være meget varmt lige nu.

Mens resten af verden venter i spænding på hvad Roman Abramovich beslutter, har vi fundet nogle skræmmende ligheder fra 2007 og frem til nu.

Tabellen i 2007 og i dag:

I 2007 lå Arsenal i toppen af tabellen, lige foran Manchester City. Manchester United sad solidt på fjerdepladsen, mens West Ham lå på sjettepladsen efter en uventet god start.

I dag ligger Manchester City i toppen af tabellen, lige foran Arsenal. Manchester United sidder solidt på fjerdepladsen, mens West Ham ligger nummer fem efter en uventet god start.

Udbrud på dommere:

I 2007 spillede Jose Mourinhos tropper 0-0 mod Blackburn, i det der skulle vise sig at være Mourinhos sidste Premier League kamp for Chelsea inden den første fyring i Chelsea.

Efter kampen udtalte Mourinho noget kontroversielt til pressen:

Kun den dommer og linjevogter, kan forklare, hvorfor de annullerede vores mål.

I denne sæson har Mourinho også udtalt sig noget kontroversielt om dommerne:

Dommeren er bange, svage og naive.

Dårlig stime

I 2007 vandt Mourinho kun én af sine sidste fem kampe, de andre kampe endte tre gange uafgjort og et nederlag.

I denne sæson har Mourinho kun vundet én af sine sidste fem kampe, de andre kampe endte to gange uafgjort og to gange med nederlag.

Manglende hjemmesejre i Champions League

I 2007 spillede Chelsea 1-1 hjemme mod Rosenborg i Champions League, og det var dråben, som fik bægeret til at flyde over. Mourinho blev fyret kort efter slutfløjt.

I denne sæson spillede Chelsea ude mod Dynamo Kiev, i Ukraine, i en kamp, der endte 1-1.
Mourinho er derfor nødt til at vinde hjemme mod Dynamo Kiev i denne uge, ellers begynder Abramovich nok at kigge på nye træneremner.

Skræmmende mange ligheder, og på Mourinhos vegne, må vi håbe, at han kan få stimen vendt.