Tottenham-angriberen Harry Kane har fænomenal for London-klubben, ligesom Lukaku er manden for Manchester United, der skal score målene. Man kunne være fristet til at konkludere, at grunden til at Liverpool ikke har vundet titler og mesterskab den seneste tid, er fordi de ingen målfarlig spydsspids, ligesom Kane og Lukaku, har haft. Hmm. Her er grundene til at Liverpools nuværende angriber, Roberto Firmino er den bedste spiller for Merseyside-klubben. 

Af David Paris 

Da Manchester City-træner Pep Guardiola kaldte Tottenham for Harry Kane-holdet blev han svaret stærkt tilbage af træner Mauricio Pochettino, der ikke mener, at den betegnelse er berettiget på London-klubben. Tottenham kan nemlig så meget mere end bare at overlade det til Kane, skulle den argentinske træner angiveligt have sagt.
Det er imidlertid igen hemmelighed, at Spurs, som klubben også bliver kaldt, er enormt afhængige af engelske Harry Kane. 24-årige Kane har været involveret i mere end 50 procent af klubbens mål og skabte chancer. Det er en kendsgerning. Så har klubben kreative spillere som Christian Eriksen og Dele Alli og offensive, gode kræfter som Danny Rose og unge Harry Winks. Fakta er dog, som skrevet, at Tottenham er afhængige af Kanes mål. Om de vil det eller ej.

Harry Kane scorede begge mål, i Tottenhams 0-2 sejr over Aston Villa. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Det samme kan man sige om Manchester Uniteds nummer 9: Romelu Lukaku. Den belgiske angriber har scoret i alle Premier League-kampe undtagen to og har kun ni kampe inde i sæsonen allerede bevist, at han er kandidat til at vinde ‘Den Gyldne Støvle’, når sæsonen er færdigspillet. Flere eksperter mener, at et verdensklasse-hold skal have en verdensklasse angriber, der scorer 20+ mål per sæson og er kampafgørende på antal scorede mål. 

Så for, at Liverpool kan blive et verdensklasse-hold, der kan vinde Champions League og Premier League igen, skal de ud og hente en angriber, der er på niveau med førnævnte Harry Kane og Romelu Lukaku?

Nej.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil læse, hvorfor Roberto Firmino er den bedste spiller for Liverpool.