Jeg tror aldrig Barcelona har været så desperate som de er i netop dette øjeblik. Tidligere på sommeren blev man desværre nødt til at lade superstjernen Neymar gå, eftersom de franske toere PSG betalte brasilianeren absurde frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner. 

af kristian paris

Siden da har man kigget efter Neymars afløser. Og valget faldt meget hurtigt på landsmanden Coutinho fra Liverpool. Problemet er bare lige, at Liverpool ikke vil sælge deres brasilianske troldmand- også selvom han har indgivet en transferanmodning.

Seneste nyt er dog, at Coutinho kan gå med til at spillle en sæson yderligere i Liverpool, hvis blot han loves at blive solgt til Barcelona næste sommer.
Om den catalonske storklub kan vente så længe med at få deres stjernespiller erstattet vides ikke.

Men ifølge Marca kan de ikke.

For klubben har i følge det spanske medie nu skrottet Coutinho og i stedet sat jagten ind på de italienske mestre Juventus’ angriber Paulo Dybala.

Den argentinske superangriber har været på klubbens radar hele sommer, men det er eftersigende først nu, at manager Ernesto Valverde rigtigt har sat jagten ind på angriber-esset.

Ellers har spillere som Angel Di Maria og Marco Veratti også været i spaniernes søgelys, men nu er det altså kun, og kun, Dybala, der bliver gået efter.

Catalonierne sikrede sig ellers for nogle dage siden stortalentet Ousmane Dembele fra Dortmund. En spiller, der faktisk kan spille Neymars position, og på den måde fungere som afløser. Dog leder Messi og co. stadig efter en langtidsholdbar løsning.

Barcelona er villig til at betale 1,2 milliarder for angriberen – den pris Coutinho også blev budt på.

Dybala kom i 2015 til Juventus for omkring 350 millioner fra Serie A-klubben Palermo.