Det er ikke længe siden, at Arsene Wenger offentliggjorde, at han ikke skulle fortsætte i Arsenal. Det er derfor blevet tid til, at Arsenal skal have fundet sig en ny manager. Og det har de, i følge BBC og Sky, allerede gjort. 

Det skulle eftersigende være den tidligere PSG-manager Unai Emery, der er klar til at overtage posten fra Arsene Wenger. Det er heller ikke længe siden, at Unai Emery kunne offentliggøre, at han ikke var at finde i PSG i den kommende sæson.

VALENCIA, SPAIN – SEPTEMBER 27: Valencia manager Unai Emery looks thoughtful during a press conference ahead of the UEFA Champions League Group E match between Valencia CF and Chelsea at the Estadio Mestalla on September 27, 2011 in Valencia, Spain. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

I stedet overtog Arsenal-emnet Thomas Tuchel tøjlerne i Paris. Dette betyder altså, at der nu er én kandidat færre, hvilket i følge Sky Sports og BBC Sports betyder, at det bliver Unai Emery, der skal erstatte Arsene Wenger i Arsenal.

DORTMUND, GERMANY – MAY 28: Trainer Thomas Tuchel of Borussia Dortmund lifts the DFB Cup trophy as the team celebrates during a winner’s parade at Borsigplatz on May 28, 2017 in Dortmund, Germany. (Photo by Pool – Getty Images)

Spanieren havde kæmpe succes i Sevilla, hvor det lykkedes ham at vinde Europa League tre år i træk. Dog har det ikke været den store succes i PSG, hvor man hurtigt måtte se sig slået ud i Champions League.

I følge rygterne bliver Emery præsenteret i næste uge.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/top-11-de-bedste-pl-managere-i-denne-saeson/

Premier League er netop overstået, og det har stået på flere overraskelser og flere flotte præstationer. Men hvilke trænere har egentlig været de bedste? Denne liste viser et overblik over alle 25 trænere, der har været en del af den forgangne sæson.