Liverpool-legenden og nuværende ekspert Jamie Carragher, mener at Arsenal skulle have gjort noget andet end at hente Lacazette til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express skriver, at en af nutidens fodbold-eksperter Jamie Carragher ikke helt forstår Arsenals transfermarked. Jamie Carragher mener nemlig at Arsenal bør have forstærket sig andre steder, før de købte så dyr en angriber.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Arsenal har i dette transfermarked hentet Lyon-angriberen Alexandre Lacazette til Emirates Stadium. Den franske angriber kostede omkring 425.000.000 kroner, men Carragher mener ikke at Arsenal skulle have brugt pengene sådan.

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener at Arsenal bør have forstærket sig i forsvaret, frem for at bruge så mange penge på den erfarne Lyon-angriber.

Jamie Carragher understreger dog at han ser Arsenal, som en større kandidat til titlen end han gjorde i sidste sæson. Dog understreger Sky Sports-eksperten at Arsenal formentlig kan få problemer i forsvaret.

Arsenal vandt i Premier League-sæsonåbneren 4-3 mod Leicester, hjemme på Emirates Stadium. Det var en tempofyldt kamp, med mange mål. Leicester fik en del plads i Arsenals forsvar, og det var grundet forsvars-problemerne.

Arsenal-forsvaret er ikke solidt nok

Arsenal stiller op i tre-mandsforsvar, med nogle lidt speciele spillere. Kæden bestod af Rob Holding, Nacho Monreal og Sead Kolasinac. Eftersom Per Mertesacker, Shkodran Mustafi og Laurent Koscielny alle var ude.

Carragher fortæller til Express, at han ikke mener Arsenal var for dårlige i offensiven sidste sæson. Det hele handler om defensiven, hvor de lukkede 44 mål ind. Det er ifølge Carragher alt for mange.

Læs også: Medie: PSG stepper op i kampen om Alexis