Mange ting hændte i løbets af sommerens transfervindue, og det må man sige, at det gjorde der så sandelig også i Premier League. Manchester United stod for mange af de dyreste handler under transfervinduet, men ingen af de handler har Sky Sports-eksperter vurderet som sommerens bedste indkøb i Premier League.

De fire Premier League-eksperter fra Sky Sports; Paul Merson, Charlie Nicholas, Phil Thompson og Matt Le Tissier har givet deres bud og er enige om de bedste indkøb i Premier League i sommers.

De er blevet enige om at kåre Sadio Mané, Nathan Redmond og Christian Benteke som de bedste indkøb foretaget af PL-klubberne under sommerens transfervindue.

Matt Le Tissier og Chris Thompson blev enige om at vælge Mané, da han har haft en kolossal stor indflydelse på et Liverpool-mandskab, der har imponeret mangt og meget i denne sæson.

Charlie Nicholas valgte Crystal Palaces Christian Benteke, fordi han giver Londonklubben noget ekstra dimension i angrebet med sin fysiske størrelse og berømte målnæse.

Paul Merson valgte Nathan Redmon, fordi han er en af de største grunde til, at Southampton har været så prangende på det seneste.