Denne artikel kommer for en gangs skyld ikke til at handle om transfermarkedet, hvilket rygter, der er de hotteste og hvilke klubber, der har handlet bedst ind i det netop lukkede transfermarked. I stedet fokuserer vi på Premier League og statistikker herfra. Sky Sports har nemlig netop offentliggjort en spændende en af slagsen… 

Af David Paris 

Den anerkendte engelske medie og avis Sky Sports har regnet på den igangværende Premier League-sæson kun tre kampe inde i sæsonen. Og hvad er bedre en af få at vide, hvilke spillere, der indtil videre har klaret sig bedst, nu hvor det alligevel er landsholdspause?

Førstepladsen indtages af en dygtig, men en undervurderet venstreback for Chelsea, der, ligesom i sidste sæson, også i år har masser af kvalitet. Det er Marcos Alsonso. Lige efter ham kommer den danske målmand Jonas Lössl, der er ny mand i Premier League. I hans første tre kampe for Huddersfield har han imponerede gevaldigt og vi er sikre på, at den tidligere FC Midtjylland målmand kan blive lige så god som Kasper Schmeichel i Leicester City.

Se hele listen her: 

Af andre prominente navne kan nævnes, at Manchester United har en del spillere med helt fremme. Paul Pogba er nummer to, mens David De Gea, Romelu Lukaku og Henrik Mkhitarian alle er at finde i top 10. Derudover er det bemærkelsesværdigt, at Manchester City ikke har en eneste spiller i top 20. Pep Guardiolas mandskabs bedste spiller er angiveligt David Silva, der ligger på samme niveau som spillere som Daley Blind og Jordan Ayew.

Imponerende er det, at Huddersfield, som oprykker-hold til Premier League har hele fire spillere i top 20. Det er ukendte navne som f.eks. Aaron Mooy, Steven Mounie forsvarsspilleren Harry Maguire.

Slutteligt kan vi konkludere, at Arsenal heller ingen spillere i top 15 har med, dette nok mest af alt, fordi man lige har solgt stjernesspilleren Alex Oxlade-Chamberlain til Liverpool og fordi klubbens helt store stjerne Alexis Sanchez i skrivende stund er skadet, og derfor ikke spillere fodbold.