PARIS, FRANCE - JULY 10: Moussa Sissoko (C) and France shows their dejection after their 0-1 defeat in the UEFA EURO 2016 Final match between Portugal and France at Stade de France on July 10, 2016 in Paris, France. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

PARIS, FRANCE – JULY 10: Moussa Sissoko (C) and France shows their dejection after their 0-1 defeat in the UEFA EURO 2016 Final match between Portugal and France at Stade de France on July 10, 2016 in Paris, France. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Moussa Sissoko skulle angiveligt være på vej til Everton, der er blevet enig med Newcastle om en pris på 260 millioner kroner for den franske midtbanespiller, hvilket vil være Evertons dyreste køb nogensinde.

Ifølge Sky Sports skal Moussa Sissoko nu blot bestå lægetjekket, før han er Everton-spiller.

På trods af, at Everton har fået et bud accepteret er handlen dog ikke helt sikker. Newcastle-journalisten Lee Ryder, der normalt er meget troværdig i forhold til Newcastle, beretter, at selvom Everton er favoritter til at sikre sig Sissoko, så er Tottenham stadig inde i kampen, og det kan udvikle sig til en budkrig mellem de to klubber. Sissoko har desuden ikke accepteret en kontrakt fra Everton endnu.

Moussa Sissoko var under EM 2016 en af Frankrigs bærende spillere i turneringens afgørende kampe, hvor han konstant var en trussel for modstandernes forsvar. På trods af dette endte Frankrig med at tabe finalen 1-0 til Portugal, og Moussa Sissoko og Frankrig måtte nøjes med sølv i en turnering, hvor de ellers var på hjemmebane.

Følg med på fodboldspilleren.dk i løbet af aftenen for at få udviklingen på transferen. Vi følger udviklingen og opdaterer, hvis der kommer noget nyt i sagen.