Når det længe ventede verdensmesterskab i fodbold sparkes i gang til sommer, er der udover de mange spændende kampe i tv, utallige muligheder for alle fodbold interesserede for at sætte lidt ekstra kulør på de 64 kampe, som spilles rundt om i de 11 russiske værtsbyer.

Det mest populære betting marked, og der hvor bookmakerne har den største omsætning, er uden tvivl på kampens vinder – det såkaldte 1X2 marked. Her gætter man ganske enkelt på, hvem der vinder en given kamp. Eller om den ender uafgjort.

Det er et meget enkelt marked at spille på, men det er ikke altid let at finde god værdi i en kamp, hvis f.eks. et af holdene er storfavoritter. Derfor er de mere specielle markeder med tiden blevet populære blandt gamblerne.

Søg udfordringen og vind den store gevinst

Når Danmark spiller deres første VM kamp d. 16. juni mod Peru, er der ganske fine odds at hente på en dansk sejr. Men er man f.eks. overbevist om, at Danmark vinder med præcis 2 mål, er det noget mere lukrativt at spille et handikapspil.

Et handikap marked er kendetegnet ved, at det ene hold har en målfordel fra start, mens det andet hold omvendt har en ulempe fra start. I tilfældet hvor man tror på en dansk 2 mål sejr, kan man f.eks. spille på et kryds i Peru – Danmark (2-0) 3-vejs handikapspil. Det betyder, at Peru fra start er foran med 2 mål, og ved en dansk 2-målssejr ender væddemålet dermed uafgjort.

Tror man derimod, at Danmark vinder med minimum 2 mål, kan et 2-vejs handikapspil være en mulighed. Spiller man 2-tallet på handikap spillet Peru – Danmark (1,5-0), betyder det, at Danmark skal score minimum 2 mål mere end Peru for at vinde spillet.

Ligesom med spil på kampens vinder, er også handikapspil ganske simple at spille på. Ønsker man, at tilføje et ekstra element til bettet, er resultat + antal mål en oplagt måde at gøre det på. Her skal man både forudse kampens vinder plus antallet af mål, der bliver scoret i kampen.

Spil på det specielle

Men et sted hvor der for alvor er værdi at hente, er på ciffertips markedet. Her skal man gætte det korrekte resultat af en kamp. Det kan umiddelbart virke svært, at forudse det helt korrekte resultat, men omvendt er gevinsten stor, når man rammer plet.

Et marked der også er populær blandt spillere, er hvem der scorer målene i kampene. Det er selvsagt svært, at forudse hvem der scorer i en given kamp, men rammer man rigtigt, er der gode gevinster at hente.

Det er ikke kun muligt at spille på en målscorer i en kamp, men også på hvem der scorer det første mål eller det sidste mål i en kamp. Derudover er der ofte også målscorebets på individuelle spillere. Det kunne f.eks. være om Christian Eriksen scorer i kampen mod Peru eller ej, eller om hvor mange mål han scorer i kampen.

Er man bedre til at forudse hvem der får et gult kort, eller endda et rødt i en kamp, er der også råd for det hos bookmakerne. Der er nemlig flere forskellige kort spil, hvor man bl.a. kan spille på hvor mange kort, der bliver uddelt i løbet af en kamp.

I forbindelse med slutrunder er bookmakere ofte ude med forskellige specialspil. Ved forrige VM slutrunde tabte en bookmaker store summer, da Luis Suarez bed Giorgio Chiellini i kampen mellem Uruguay og Italien. Igen i år vil der med garanti være mange saftige specialspil med tårnhøje odds tilgængelige, og er man skarp til at forudse de uventede episoder, kan der hurtigt vindes nok til en ekstra sommerferie.

Vind mens det sker

Live betting er ekstremt populært, og bookmakerne bruger mange ressourcer på, at tilbyde kunderne en lang række spændende markeder, at spille på. Det gælder både for live og pre match odds, hvor der bliver lagt mange kræfter i, at kunne tilbyde kunderne en god oplevelse.

Her kan du lave de bedste odds på en bred vifte af spilmarkeder, der dækker de fleste aspekter af den kommende slutrunde. Dette års VM bliver formentligt den sportsbegivenhed nogensinde, hvor bookmakerne udbyder det største antal markeder til sine kunder.