Som vi alle nok ved er den mest prominente skikkelse på denne liste Lionel Messi, og derfor har vi også valgt at udelade argentineren til fordel for andre. Først er en anden sydamerikaner på listen. 

AF KRISTIAN PARIS

Neymar Jr.

Neymar

Neymars skifte fra barndomsklubben Santos til Barcelona blev betragtet som en af de største handler i dette århundrede. Men ifølge Sky Sports, anklagede det brasilianske skattevæsen Neymar for ikke at have betalt skat for omkring 160 millioner danske kroner !!

Neymar har siden appelleret, men det har ikke hjulpet. Nu er både ham og hans far anklaget i stedet…

Radamel Falcao

Falcao

Sidste måned kom det frem, at den tidligere Chelsea og Manchester United angriber eftersigende skylder det spanske skattevæsen i omegnen af 48 millioner mellem 2012 og 2013.

Falcao beskyldes for at få ulovlige bonusser og på den måde undgå at betale skat.

Javier Mascherano

Mascherano

Mascherano blev idømt en betinget dom og blev dømt at betale i omegnen af 6,1 millioner for at misbruge de midler han får af de billeder der ligger af ham online…

Dommen kom kun måneder efter Barcelona spilleren formåede at få en personlig aftale med det spanske skattevæsen, hvor han skulle betale hele 13 millioner tilbage.

Xabi Alonso

Alonso

Sidste december kom det frem, at spanske anklagere havde indgået en frisk anklage om, at Xabi Alonso, sammen med andre Real Madrid spillere, har snydt med skatten.

Ifølge spanske kilder, var Bayern München midtbanespiller allerede under efterforskning i 2014, men nu kræver skat altså omkring 26 millioner fra den tidligere Liverpool spiller, efter han stadig modtog bonusser selvom han ikke var Real Madrid spille mere.

ast December Spanish prosecutors confirmed via a public statement that fresh tax charges had been made against Xabi Alonso along with other former Real Madrid players.

På listen er også Cristiano Ronaldo og hans tidligere chef, Jose Mourinho.