Alt tyder på at Antonio Conte overtager sædet hos Chelsea til sommer, sker det kunne Conte forsøge at få Arturo Vidal med til Premier League.

Af: Lasse D. Drescher

Antonio Conte ligner den nye Chelsea træner, og ifølge rygterne vil den tidligere Juventus-træner hente Bayern München-stjernen Arturo Vidal til Stamford Bridge.

Arturo Vidal og Antonio Conte har tidligere arbejdet sammen i Juventus, og det var med stor succes.

Antonio Conte og Arturo Vidal har før arbejdet sammen hos Juventus. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Antonio Conte og Arturo Vidal har før arbejdet sammen hos Juventus. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Arturo Vidal har været god for Bayern, men derfor kunne et skifte til Chelsea måske stadig være en godt skifte. Hos Bayern München er Vidal jo ikke den største stjerne, og det kunne han sagtens blive på Chelseas hold. Antonio Conte fik også det bedste ud af Arturo Vidal da de var i Juventus. Conte har derfor bevist at han kan få det bedste frem i Vidal.

Det er spændende at følge, er Bayern villige til at lade Vidal forlade dem. En ting er meget sikkert, Chelsea får ny træner. Så er spørgsmålet bare om det bliver Conte eller en anden.

Ifølge det franske blad Soccerlens, har Chelsea brug for en rigtig boks-til-boks spiller, og der kommer Vidal så ind i billedet. Chelsea skal have nye sultne spillere til klubben, ellers vinder de ikke noget.

Læs også: Conte kan godt lokke denne spiller til Stamford Bridge