MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 10: David Silva of Manchester City (R) pushes Marouane Fellaini of Manchester United (L) after a challenge during the Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on September 10, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

MANCHESTER, ENGLAND – SEPTEMBER 10: David Silva of Manchester City (R) pushes Marouane Fellaini of Manchester United (L) after a challenge during the Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on September 10, 2016 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Der var tænding på i Manchester-derbyet, hvor Manchester City vandt med 2-1. Måske lidt for meget for Marouane Fellaini, der muligvis er blevet fanget i at spytte på Nolito.

Det er et billede, der først er begyndt at florere på de sociale medier i dagene efter kampen, og det er samtidig også ret utydeligt, så det er svært at se om Fellaini rent faktisk spytter på Nolito, eller om han sender en spytklat forbi Nolito.

Der er dog ingen tvivl om, at Marouane Fellaini spytter i situationen, men om spytklatten har retning mod Nolito er svært at vurdere udfra billedet. Det kan godt ligne, at Fellaini er i gang med at dreje hovedet væk fra Nolito.

Bedøm selv her:

Efter Manchester-derbyet var José Mourinho lidt utilfreds med, at dommeren ikke havde dømt straffe i en situation med Manchester Citys nye målmand Claudio Bravo.

– Det er tydeligt, at vi skal have straffe, og at Claudio Bravo skal have et rødt kort. Hvis han er uden for feltet er det et frispark, men stadig et rødt kort til Bravo, sagde José Mourinho ifølge bold.dk

– Hvis det sker inde i boksen, er det en svær beslutning for dommeren. Det er en stor beslutning, og dommere er mennesker som os andre, der tænker to gange over store beslutninger. Nogle gange tænker de bare ikke to gange.