Selvom fodbolden i weekenden er slut, betyder det ikke at transferrygterne også er slut. Klubberne er nemlig ikke gået på sommerferie, når det kommer til aktivitet på transfermarkedet. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jan Oblak

FC Bayern Muenchen v Club Atletico de Madrid - UEFA Champions League

Transfer: Atletico Madrid til Paris Saint-Germain

Der har været en del dyre transfer, der har involveret en målmand (Pickford og Ederson), men alligevel kan det være, at franskmændene var hovedstaden ønsker at indløse Oblaks frikøbsklausul på hele 830 millioner danske kroner.

Angel Correa

Club Atletico de Madrid v Las Palmas - Copa del Rey: Round of 16 Second Leg

Transfer: Atletico Madrid til Inter Milan

Italienerne har angiveligt lagt et bud på hele 170 millioner på bordet for Atletico Madrids argentinske kantspiller Angel Correa. Det kommer efter Inters træner Luciano Spalletti er ivrig efter at hente nye spillere til truppen forud for næste sæson.

Alvaro Morata

Real Sporting de Gijon v Real Madrid CF - La Liga

Transfer: Real Madrid til Chelsea

Chelsea er angiveligt ude på at snyde rivalerne fra Man Utd i jagten på den spanske angriber Alvaro Morata. London klubben har eftersigende forhørt sig om tilgængeligheden med et 650 millioner bud for spilleren. Abramovich har givet grønt lys for transferen.

Chris Smalling

Manchester United v Wigan Athletic - The Emirates FA Cup Fourth Round

Transfer: Manchester United til Leicester City

Chris Smalling bliver måske overflødig på Mourinhos nye mandskab, efter klubben netop har hentet den svenske midterforsvarer Victor Lindelof for lige knap 300 millioner.
Derfor meldes de tidligere engelske mestre, Leicester City interessede i landsholdsspillerens underskrift.

Dani Alves

FBL-ITA-CUP-JUVENTUS-LAZIO

Transfer: Juventus til Manchester City

Selvom Alves har spillet en stor rolle i Juventus’ succesrige sæson, rygtes han alligevel væk. Brasilianeren kan meget vel komme til Premier League og Man City, når transfervinduet åbner igen. Den 34-årige højreback har nemlig kun et år tilbage af sin kontrakt med klubben, og så mangler Man City i særdeleshed en back.

Alexandre Lacazette

FBL-EUR-C3-LYON-AJAX

Transfer: Lyon til Borussia Dortmund

Selvom Arsenal lige nu er favoritter til at hente den franske angriber, har Bundesliga giganten Dortmund også meldt sig i jagten på Lacazette. Han rygtes som den kommende afløser for Pierre Emercik Aubameyang, hvis han skulle forlade klubben.