Transfervinduet er for alvor åbent og vi har allerede fået offentliggjort nogle meget store og vilde transfers. Rooney er skiftet tilbage til Everton og United har hentet Lukaku til Old Trafford for en tårnhøjt beløb. I denne artikel får du rygter om nogle af bedste spillere i verden. 

Af David Paris 

Gylfi Sigurdsson til Merseyside

(Photo by Harry Trump/Getty Images)

Der var primært en grund til at den walisiske klub Swansea lige akkurat undgik nedrykning til den næstebedste engelske fodboldrække. Det var den islandske offensivspiller Gylfi Sigurdsson. Han var eminent god og scorede mange vigtige mål og lavede rigtig mange målgivende afleveringer. Ifølge det engelske medie 90min.com er Merseyside-klubben Everton klar på at hente ham til Goodison Park. Det er forstået, at de har budt 30 millioner pund på ham.

Peter Crouch til Championsship

Den tidligere Premier League-klub Aston Villa har allerede i dette transfervindue sikret sig en engelske fodboldlegende, nemlig Chelsea-anføreren John Terry. Klubben rykkede i forrige sæson ud af den bedste engelske række og formåede ikke at rykke op igen i den netop færdigspillede sæson, eftersom det kun blev til en 13. plads. Nu satser klubben, der holder til i Birmingham og bliver kaldt for The Villians på at rykke op i den bedste engelske række med købet af Peter Crouch. Det skriver 90min.com, der spår den tidligere Tottenham-spiller og nuværende Stoke-angriber Peter Crouch til at skifte til Aston Villa.

Mateo Kovacic til at blive den nye Modric i Tottenham 

Der er ingen tvivl om, at der er konkurrence om pladser i den spanske hovedstadsklub Real Madrid og det kan den kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic mærke. Han har ikke udsigt til at få meget spilletid på førsteholdet og det ved omverdenen også. Det har givet anledning til interesse fra andre klubber og her har den engelske Premier League-klub Tottenham meldt sig på banen, der kan tilbyde regelmæssig førsteholdsfodbold på aller højeste niveau.