Det er sidste dag på ugen (og lidt sen aften), og derfor har vi samlet det bedste tophistorier fra den forgange uge for at give jer et overblik over rygterne. Her er de: 

AF KRISTIAN PARIS

Philippe Coutinho

 (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Transfer: Liverpool til Barcelona

Selvom manager Jürgen Klopp holder fast i, at Liverpool ikke vil sælge brasilianeren til giganterne fra Spanien, har de alligevel lagt et bud på 750 millioner på playmakeren. Et bud, der angiveligt har fået the Reds til at tænke sig om en ekstra gang.

Jack Wilshere

Transfer: Arsenal til Swansea City

Den ekstremt skadesplagede midtbanespiller Jack Wilshere blev alligevel ikke den spiller, som så mange havde spået. I stedet er hans karriere ved at nå endnu et lavpunkt. Swansea City fra Premier League har budt ca 60 millioner kroner for englænderen.


Eric Dier

Transfer: Tottenham Hotspur til Manchester United

Selvom United har forstærket sig på den defensive front ved at hente Victor Lindelöf, stiller de røde djævle sig ikke tilfreds. Klubben overvejer angiveligt at byde på Tottenhams landsholdsspiller Eric Dier.


Carlos Bacca

Transfer: AC Milan til Marseille

Angriber Carlos Bacca kan være ved at skifte Serie A ud med Ligue 1. Den franske klub vil angiveligt byde 130 millioner på colombianeren for at lokke ham væk fra San Siro.

 Emre Can

Transfer: Liverpool til Juventus

Juventus er ifølge flere medier meget tæt på at hente Liverpools 23-årige midtbanespiller Emre Can. Tyskeren har angiveligt allerede accepteret de personlige vilkår med klubben.


Pierre-Emerick Aubameyang

Transfer: Borussia Dortmund til AC Milan

Aubameyang vil åbenbart takke nej til en ny aftale med Dortmund for istedet at skifte til Serie A. Klubben, der står klar er nyrige AC Milan, der indtil videre denne sommer har hentet seks nye ansigter til førsteholdstruppen.