Denne sidste dag på ugen, er vi dykket ned i den forgangne uges bedste transferhistorier. Læs dem alle her. 

Eden Hazard

Transfer: Chelsea til Barcelona

Chelsea har angiveligt givet en pris til Barcelona, hvis spanierne ønsker at hente den belgiske troldmand. Prisen lyder eftersigende på lige omkring en milliard danske kroner, der angiveligt er højt på ønskelisten i Barcelona, der netop har mistet en af sine store stjerner, Neymar, til PSG.

Lucas Perez

Transfer: Arsenal til Brighton & Hove Albion

Brighton, der netop er rykket op i landets bedste række, Premier League, ser ud til at forstærke holdet yderligere.

De er i hvert fald ude efter den spanske angriber Lucas Perez, der ikke rigtig har fået den start på Arsenalkarrieren, som man kunne forvente, siden han kom til London sidste sommer. Prisen lyder på ca. 200 millioner danske kroner.


Anthony Martial

 (Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Transfer: Manchester United til Tottenham Hotspur

En af sidste års bedste klubber, Tottenham har ikke været særligt aktive denne sommer .Nu kan den første signing dog være på vej, efter London klubben angiveligt er ude efter Manchester United angriberen Anthony Martial, der leder efter fast førsteholdsfodbold.


Lorenzo Insigne

Transfer: Napoli til Liverpool

Det her rygter kommer oven på et andet meget hypet: Coutinho til Barcelona. Den italienske offensivprofil, Lorenzo Insigne, er netop tiltænkt som afløser for brasilianeren, hvis han forlader Anfield til fordel for Camp Nou.

Keita Balde

Transfer: Lazio til West Ham

Lazio kan være på vej til at miste deres store angriber, Keita Balde, der længe er blevet kædet sammen med et skifte væk fra Serie A. West Ham står klar til at tilbyde spilleren en kontrakt.