Det er søndag og sidste dag på ugen, og det betyder, at vi har opsummeret de bedste transferrygter i den forgangne uge. Navne som Sanchez, Seri og Carroll bliver alle nævnt. 

AF KRISTIAN PARIS

Renato Sanches

Transfer: Bayern Munich til Juventus

Selvom PSG netop har ladet midtbanespilleren Blaise Matuidi komme til Allianz Arena for nogle dage side, der ellers var et mål for Juventus, er de nu ude efter er anden midtbanespiller: Renato Sanches.

Italienerne vil leje den unge portugiser i to sæsoner.

 Serge Aurier

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

Transfer: Paris Saint-Germain til Tottenham Hotspur

Tottenham ser ud til at have fundet deres Kyle Walker erstatning i landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten i PSG højreback Serge Aurier. Tottenham vil betale i omegnen af 200 millioner for spilleren.

Jean Michael Seri

Transfer: Nice til Barcelona

De seneste dage har alle snakket om Seri. Den gode centrale midtbanespiller er blevet rygtet sammen med adskillige klubber, men seneste bud på stammen er altså Barcelona, der overvejer at betale de 400 millioner, der er Seris frikøbsklausul.

Andy Carroll

Transfer: West Ham United til Newcastle United

I, hvad der kunne været et romantisk gensyn for Carroll, er Newcastle nu interessere i den store angriber. Den tidligere Liverpool manager Rafael Benitez står i spiden for de nyoprykkede Newcastle.